Splošni pogoji

PODATKI O PONUDNIKU

Thinktura Urška Rob s.p.
Veščica 30 c
9246 Razkrižje
Slovenija
Tel: 031833318

Davčna številka: 52330460
Matična številka: 8069247000

Zavezanec za DDV: NE

S spletno trgovino www.thinktura.com upravlja Thinktura Urška Rob s.p., ponudnik storitev elektronskega poslovanja.

POGODBA – NAROČILO

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in kupec prejme elektronsko sporočilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. S potrditvijo nakupa kupec sprejme splošne pogoje. Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in kupec je shranjena na sedežu podjetja Thinktura Urška Rob s.p., Razkrižje.

CENE IZDELKOV

Cene izdelkov so navedene v evrih / € in veljajo na dan naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave. Ko kupec naročilo v spletni trgovini potrdi, zanj veljajo objavljene cene v času naročila. Cene so v spletni trgovini primerno označene in veljajo za vse kupce. V ceni izdelka niso všteti stroški dostave.

PODATKI ZA NAKAZILO VAŠEGA  NAROČILA

Koda namena: GDSV
Namen plačila: Plačilo ponudbe štev. ( vnesite številko vašega naročila)
Bančni račun IBAN: SI56 0234 3190 9215 152
Sklic: SI00  (vnesite številko vašega naročila)
Ime in naslov prejemnika: Thinktura Urška Rob s.p.,  Veščica 30 c, 9246 RAZKRIŽJE
Znesek za plačilo: ( vnesite znesek za plačilo)

DOSTAVA

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. V kolikor je izdelek na zalogi, vam bomo vaše naročilo poslali v roku 2-5 delovnih dni.  

Pri nakupu blaga v vrednosti 30 € ali več je poštnina brezplačna, stroške dostave krije ponudnik.

Pri nakupu blaga v vrednosti do 30 € je strošek dostave: 3,5 €.

Pri nakupu samo darilnih bonov je poštnina brezplačna, stroške dostave krije ponudnik.

PLAČILO

Spletna trgovina omogoča plačevanje izdelkov z gotovino po povzetju ali nakazilo na TRR. Plačilo je mogoče samo v enkratnem znesku.

– Pri načinu plačila po povzetju kupec plača poštarju, ko dostavi pošiljko.
– Pri načinu plačila nakazilo na TRR, kupec na podlagi sklenjenega naročila, na elektronski naslov kmalu prejme podatke za plačilo
. Po prejetem nakazilu ponudnik kupcu naročene izdelke pošlje po pošti. V primeru, da je plačilo izvedeno delno, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja Thinktura.

RAČUN

Račun se izda ob dostavi in bo priložen izdelku.

REKLAMACIJE

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti najboljšo kakovost izdelkov. Če se kljub temu zgodi, da ima izdelek, ki ga je kupec prejel, napako, o tem na elektronski naslov obvesti ponudnika, ki kupca seznani s potekom reševanja reklamacije. 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 

Dovoljujem, da moje osebne podatke (ime in priimek, naslov bivališča in dostave, elektronski naslov in telefonsko številko), spletna trgovina THINKTURA hrani in uporablja za spremljanje poslovanja in dostavo naročenih artiklov. Dovoljujem, da prodajalec navedene podatke posreduje prevozniku in da jih hrani v bazi podatkov spletne trgovine do moje pisne zahteve po izbrisu.

Thinktura se zavezuje, da vaše podatke uporablja zgolj za lastno uporabo!

ODGOVORNOST

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni v njegovi spletni trgovini, vendar se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov, ki so objavljeni v spletni trgovini. 

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije izdelkov, ki so naprodaj v spletni trgovini, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnimi koraki. 

POJASNILO

Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, prav tako lahko ponudnik brez predhodnega obvestila spreminja te pogoje. V kolikor potrebujete dodatna pojasnila v zvezi z splošnimi pogoji sodelovanja nas lahko kontaktirate na info.thinktura@gmail.com

 

Želimo vam prijetne in ugodne nakupe v naši spletni trgovini!

~

Varen nakup

Po naših straneh brskate in nakupujete popolnoma varno.

Brezplačna dostava nad 30€

Pri naročilu nad 30 EUR je za vas dostava brezplačna.

Darilni bon

Darilni bon v poljubni vrednosti.

Pošljite nam sporočilo

Naslov

Thinktura Urška Rob s.p., Veščica 30 c, 9246 Razkrižje, Slovenija

Podatki

Davčna številka:  52330460
Matična stevilka: 8069247000
TRR: SI56 02343 1909215152